Winkelwagen
Snelle klantenservice
Gratis verzending voor bestellingen over 24,99
Voor 16:00 besteld morgen in huis

Overzicht

 

Ons restitutie- en retourbeleid duurt wettelijk  30.dagen Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten..

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van terugzending. Bederfelijke goederen zoals etenswaren, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of hygiënische goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

Extra niet-retourneerbare artikelen:

  • Cadeaubonnen
  • Downloadbare softwareproducten

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

 

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend:

 

  • Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

 

Terugbetalingen

 

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch  op uw oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected]

Verkoop artikelen

regulier geprijsde artikelen kunnen worden gerestitueerd. verkoop artikelen kunnen ook geretourneerd worden maar alleen voor de originele bedrag.

 

Uitwisseling

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op [email protected] en stuur je artikel naar: bergweg 270b, 3035BS, Rotterdam.

 

 

 

Verzending


Om uw product te retourneren, moet u uw product opsturen naar: Bergweg 270b ,3035BS, Rotterdam.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product bij je is, variëren.

Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Garantie

Is je bestelde product kapot binnen 6 maanden na ontvangst? Dan heb je wettelijke garantie op je product, mits kan worden aangetoond dat het defect niet is veroorzaakt door onjuist gebruik of defecten binnen het op te laden apparaat. Zichtbare beschadigingen/defecten vallen niet onder de wettelijke garantie. Stuur een email naar [email protected] 

Hulp nodig?

 

Neem contact met ons op via [email protected] voor vragen over terugbetalingen en retouren.

Gratis verzending

voor bestellingen over 24,99

Directe communicatie via whatsapp

Whatsapp nummer: 06-2000720

100% veilig afrekenen

Met onze speciale integratie kan je gerust afrekenen